Een iPhone synchroniseren

Bij iPhone heb je ook de optie om te synchroniseren, dit doe je door een apparaat aan te sluiten. Dit kan met een kabel. Daarna open je iTunes en daar selecteer je het apparaat. Klik binnen iTunes op samenvatting, klik daarna op synchroniseer. Daarna hoef je alleen nog op toepassen te klikken. En dan is het gelukt.

Apple maakt nu veel reclame over hun TV-series. Deze kun je alleen kijken op Apple TV. Door ze zo exclusief te maken worden ze ook interessanter voor klanten, want die hebben het dan nog nooit gezien. Andere films en series kom je overal tegen, maar als je het alleen op een platform kan kijken wordt het een stuk interessanter. Dit zorgt ook voor een stijging in verkoop. Meer en meer mensen willen de exclusieve series en films bekijken. Dit is namelijk nieuw en dit maakt het nog populairder.

Het muziekplatform van Apple

Apple heeft ook een muziekplatform. Dit muziekplatform heet Apple Music. Je kunt een abonnement nemen op Apple Music. Een abonnement kost 9,99 dollar per maand. Daarmee heb je toegang tot miljoenen nummers. Apple Music heeft ook eigen afspeellijsten. Voorbeelden hiervan zijn: Rap Life, Today’s country, Today’s hits, A-list Pop, Pure Jazz en nog veel meer. Op de pagina van Apple Music laten ze ook de nieuwe AirPods max zien daarnaast laten ze ook de HomePod mini zien, dit zijn namelijk nieuwe producten. Op deze manier creëren ze meer aandacht rondom het product.

Apple wilt natuurlijk dat hun nieuwe producten zo veel mogelijk worden verkocht. Aandacht van de klant wekken is cruciaal voor de omzet, want als de klant niet eens weet dat het product bestaat kunnen zij het ook niet kopen. Er wordt ook nog reclame gemaakt voor de AirPods en de AirPods pro. De bestaande producten onder de aandacht brengen is ook cruciaal. Hierdoor weet de klant dat je het product nog steeds kunt kopen en hiermee breng je ze ook op gedachten. Voorbeeld hiervan is een verjaardag, want als je nog geen idee hebt wat je moet geven en je zo’n reclame ziet kom je misschien wel op het idee om een Apple cadeaukaart te geven.

Het kopen van een nieuwe iPhone

Een nieuw iPhone kopen kan gemakkelijk online of in de winkel van Apple. Er zijn veel verschillende soorten en maten iPhones. En je kunt ook nog kiezen uit een paar verschillende kleuren. Daarnaast kun je ook nog het aantal geheugen kiezen. De iPhones die nog beschikbaar zijn op de Apple site zijn de iPhone SE, de iPhone XR, de iPhone 11, de iPhone 12 en de iPhone 12 pro. De rest is te oud voor op de officiële site, maar je kunt ze nog wel op andere sites vinden. Je zou ze ook op Bol.com of Coolblue kunnen kopen. Daar heb je namelijk een groot aanbod in technologie.

De iPhones die je sowieso niet gaat vinden zijn de iPhone 1, de iPhone 3, de iPhone 4, de iPhone 5. De iPhone 6 kun je meestal 2de hands kopen. De iPhone 7 en 8 kun je wel altijd 1e hands kopen. Hiervoor kun je kijken op grote sites als Bol.com en Coolblue. Je kunt ook altijd op een 2 hands site kijken. Een goed voorbeeld hiervan is marktplaats. Hierop worden elke dag genoeg iPhones verkocht. Dus als je nog een iPhone zoekt kun je ook altijd daarop kijken.

Applicaties van Apple

Apple creëert zelf natuurlijk ook een hoop applicaties, dit is ook wel nodig aangezien sommige apps gewoon standaard zijn voor een mobiel of tablet. De applicaties die Apple heeft ontwikkelt zijn: Apple Books, Apple Podcast, iTunes U, iMovie, Keynote, GarageBand, Apple Store, Testflight, Apple developer, Itunes movie trailers, Smileys, Hands, Classic Mac, iTunes Remote, Texas Hold’em, Numbers, Pages, Logic Remote, Kaarten, iTunes Store, Muziekmemo’s, Tips, Dictafoon, Contacten, Aandelen, Agenda, Mail, Muziekherinneringen, Video’s, FaceTime, Woning, Notities, Hearts, Apple Support, Apple TV, Conditie, Clips, Bestanden, App Store Connect, Meten, Opdrachten en zoek mijn iPhone. Dit zijn aardig wat applicaties.

FaceTime is eigenlijk een andere vorm van bellen. Met FaceTime kun je elkaar ook daadwerkelijk zien. FaceTime is een van de meest populaire applicaties van Apple. De Apple Store is eigenlijk al omschreven door de naam. Het is namelijk echt een winkel. Je kunt het zien als een online Apple winkel. Je kunt hier de Apple producten kopen of in je verlanglijstje zetten. Je kunt de nieuwe dingen ook in de gaten houden. Texas Hold’em is een casino game. Apple heeft hier zijn eigen versie van gemaakt.

Herinneringen kun je gebruiken om jezelf dingen te laten herinneren. Je kan hierbij denken aan dingen, zoals een afspraak of een verjaardag. Daarnaast kun je het ook gebruiken voor als je medicatie op een bepaalde tijd moet slikken. Maar je zou het ook kunnen gebruiken om jezelf te laten herinneren dat je later vandaag moet werken. Het is dus een hele handige app, die dagelijks door veel mensen wordt gebruikt, omdat veel mensen de handigheid zien in deze app. De app notities is ook heel erg handig. Je kan hier bijvoorbeeld de boodschappen lijst inzetten of een to do list. En als je wilt kan je er ook nog andere gegevens inzetten.

Ook de mail applicatie is handig

De mail applicatie is ook heel handig, want met deze applicatie heb je de mail altijd bij de hand. Je hoeft hierdoor niet meer via Google naar je mail. Dit scheelt aardig wat tijd. En is ook een stuk makkelijker. Daarnaast krijg je hierdoor ook elke keer als je een mail binnen krijgt een notificatie, waardoor je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

Je kunt zoek mijn iPhone gebruiken om je iPhone terug te vinden indien je hem kwijt bent geraakt. Dit is ook een hele handige applicatie, want iedereen kan zijn of haar mobiel verliezen. Daarom is het handig dat deze applicatie bestaat. Stel je bent je iPhone kwijt, dan kun je via je Ipad je iPhone opzoeken. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je mobiel tussen de bank blijft zitten, omdat jij je mobiel op de bank hebt laten liggen. Bestanden is ook een belangrijke applicatie, want hier kun je bijvoorbeeld al je downloads terugvinden